Vogeloverlast

Heeft u last van een daklekkage en wilt u hier snel vanaf? Wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties en het oplossen van daklekkages. Al onze dakdekkers zijn ervaren en staan 24/7 voor u klaar bij noodsituaties.

GRATIS & Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte 🔔

Bekend van:

193fbfb7
fec47bc99e1ad0f15df68f45b16435ff407a94ff_logo-rtl-7-rgb-2017

Spoed Service

Heeft u last van een daklekkage en wilt u hier snel vanaf? Wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties en het oplossen van daklekkages.

Snel op locatie

Door onze lekkage service zijn wij altijd snel bij u op locatie. Heeft u een daklekkage neem dan snel contact met ons op voor de schade groter wordt

GRATIS Offerte

Wanneer wij langs komen voor een vrijblijvende inspectie ontvangt u direct een gratis offerte om uw dak problemen goed op te lossen.

10 Jaar Garantie

Wij werken uitsluitend met A-Kwaliteit materialen en gereedschap waardoor wij u een lange garantie periode kunnen aanbieden van 10 jaar.

Last van vogels op of onder uw dak?

Uw dak is voor vogels de ideale plek om een nest te bouwen. Ze nestelen zich in de dakgoot of schoorsteen, of kruipen onder de pannen. Dat is erg vervelend, want uw dakgoot kan verstopt raken, uw onderdak kan vervuild worden, het isolatie materiaal kan weggepikt worden en daarbij kunnen ze ook aardig voor wat geluidsoverlast zorgen. Het is ook nog eens moeilijk om nestelende vogels te verwijderen. Wij raden u daarom aan om vogeloverlast te voorkomen.

Hoe kan ik vogels onder mijn dak voorkomen?

Dat kan op de volgende manieren:

Onze dakdekkers helpen u uw pannendak in goede staat te brengen en plaatsen diervriendelijke vogelwerende dakvoetprofielen en schoorsteenkappen.

Vogel werende dakvoet profielen

Met vogelwerende dakvoetprofielen gaat u nestelende vogels tegen. Ze worden onderaan het dakbeschot geplaatst waardoor vogels geen toegang meer hebben tot uw dak. Vogelwerende dakvoetprofielen zijn diervriendelijk. Een bijkomend voordeel van dakvoetprofielen is dat ze spatwater uit de dakgoot tegen gaan.

Schoorsteen beschermen

Maakt u gebruik van uw schoorsteen? Dan kunnen nestelende vogels in uw schoorsteen zelfs een schoorsteenbrand veroorzaken. Dit kunt u voorkomen door een kap over uw schoorsteen te laten plaatsen. U kunt gewoon gebruik blijven maken van uw schoorsteen, maar de vogels kunnen er niet meer in.

Vogeloverlast oplossen

Heeft u last van nestelende vogels en wilt u weten of deze schade toebrengen aan uw dak? Vraag dan een gratis dakinspectie aan. Wij komen bij u langs om uw dak te controleren en geven na afloop deskundig advies over de beste aanpak. Dit is geheel vrijblijvend.

Call Now ButtonBel direct: 085 004 3571

GRATIS Offerte Aanvragen