Over ons

Heeft u last van een daklekkage en wilt u hier snel vanaf? Wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties en het oplossen van daklekkages. Al onze dakdekkers zijn ervaren en staan 24/7 voor u klaar bij noodsituaties.

GRATIS & Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte 🔔

Bekend van:

193fbfb7
fec47bc99e1ad0f15df68f45b16435ff407a94ff_logo-rtl-7-rgb-2017

Spoed Service

Heeft u last van een daklekkage en wilt u hier snel vanaf? Wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties en het oplossen van daklekkages.

Snel op locatie

Door onze lekkage service zijn wij altijd snel bij u op locatie. Heeft u een daklekkage neem dan snel contact met ons op voor de schade groter wordt

GRATIS Offerte

Wanneer wij langs komen voor een vrijblijvende inspectie ontvangt u direct een gratis offerte om uw dak problemen goed op te lossen.

10 Jaar Garantie

Wij werken uitsluitend met A-Kwaliteit materialen en gereedschap waardoor wij u een lange garantie periode kunnen aanbieden van 10 jaar.

Wie is Daklekkage OV?

Wie is Daklekkage OV? Daklekkage OV is een dakdekkersbedrijf met erkende en gespecialiseerde vakmensen. We zijn al vele jaren actief als betrouwbare dakspecialist in Overijssel. Wij doen ons best om onze klanten op gebied van dakonderhoud zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo staan klanttevredenheid, transparantie en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Wij staan voor u klaar

Daklekkage OV staat klaar voor al uw dakproblemen. Met onze 24/7 service kan je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten kunnen je altijd te woord staan voor advies of als u vragen heeft. We kunnen ook altijd langskomen om naar de situatie te kijken en op basis hiervan gemakkelijk en snel een offerte op maat op te stllen. Hierbij maken wij foto’s of een video van hetgeen we aantreffen zodat u veilig vanaf de grond mee kan kijken.

Professioneel en ervaren dakdekkersbedrijf

Daklekkage OV is gespecialiseerd in het vernieuwen, renoveren en herstellen van daken, maar ook kleine onderhoudsklussen aan uw dak. Daklekkage OV komt vooraf bij u langs om de situatie te bekijken en u te adviseren. Dit wordt in overleg gedaan. Als wij bij u langs zijn geweest, leggen wij u in een offerte uit wat er aangetroffen is. welke werkzaamheden moeten worden verricht en wat voor kostenplaatje daarbij komt kijken. Nadat u akkoord bent gegaan, maken wij een afspraak met u om de opdracht uit te voeren.

Call Now ButtonBel direct: 085 004 3571

GRATIS Offerte Aanvragen