Daklekkage

Heeft u last van een daklekkage en wilt u hier snel vanaf? Wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties en het oplossen van daklekkages. Al onze dakdekkers zijn ervaren en staan 24/7 voor u klaar bij noodsituaties.

GRATIS & Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte 🔔

Bekend van:

193fbfb7
fec47bc99e1ad0f15df68f45b16435ff407a94ff_logo-rtl-7-rgb-2017

Spoed Service

Heeft u last van een daklekkage en wilt u hier snel vanaf? Wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties en het oplossen van daklekkages.

Snel op locatie

Door onze lekkage service zijn wij altijd snel bij u op locatie. Heeft u een daklekkage neem dan snel contact met ons op voor de schade groter wordt

GRATIS Offerte

Wanneer wij langs komen voor een vrijblijvende inspectie ontvangt u direct een gratis offerte om uw dak problemen goed op te lossen.

10 Jaar Garantie

Wij werken uitsluitend met A-Kwaliteit materialen en gereedschap waardoor wij u een lange garantie periode kunnen aanbieden van 10 jaar.

Daklekkage oplossing

Heeft u last van een daklekkage en wilt u hier snel vanaf? Wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties en het oplossen van daklekkages. Al onze dakdekkers zijn ervaren en staan 24/7 voor u klaar bij noodsituaties.

Dakdekker Inschakelen

Gespecialiseerd in het repareren en renoveren van platte en pannen daken.

Daklekkage Melden

Heeft u last van een daklekkage en wilt u hier snel vanaf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Last van een daklekkage?

Druipt het water al naar binnen via een gat in het dak? Ontstaan er vochtplekken in het plafond? Een daklekkage kan zich soms pas na een langere tijd laten zien en in andere gevallen al binnen een korte tijd grote schade aanrichten aan het interieur. Zelfs een klein lek in het dak kan grote gevolgen hebben. Waterschade aan uw woning kan een flinke kostenpost zijn. Zo kan het vocht in het houtwerk onder uw dakbedekking trekken en houtrot veroorzaken. Het kost vaak ontzettend veel tijd, moeite en geld om de uit de hand gelopen waterschade te herstellen. Reden genoeg om de daklekkage al in een vroeg stadium aan te laten pakken! Neem direct contact op bij het vermoeden van een daklekkage.

Daklekkage opsporen

Met het blote oog is het niet makkelijk om de daklekkage op te sporen. Een lekkage opsporen laat u het best over aan de vakmannen van Daklekkage OV. Met speciale hulpmiddelen sporen we de bron van de lekkage op. Nadat de oorzaak gevonden is, beginnen we, in overleg, direct met het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden. Hiermee wordt de kans op een verslechtering van de schade geminimaliseerd.

Daklekkage laten verhelpen door een dakspecialist van Daklekkage OV

Het is van belang dat u regelmatig uw dak laat controleren of onderhouden. Op die manier verkleint u de kans op lekkages. Hierbij controleren wij uw dak op de aanwezigheid van slijtplekken of beginnende beschadigingen/lekkages. Door op tijd in te grijpen zal een (grote) lek van het dak minder tot niet voorkomen en blijft uw dak in een goede staat. Neem contact met ons op om een onderhoudsbeurt of controle in te plannen voor uw dak.

Call Now ButtonBel direct: 085 004 3571

GRATIS Offerte Aanvragen