Dakinspectie

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren door een ervaren dakspecialist van Daklekkage OV? Vraag dan geheel vrijblijvend om een gratis afspraak.

GRATIS & Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte 🔔

Bekend van:

193fbfb7
fec47bc99e1ad0f15df68f45b16435ff407a94ff_logo-rtl-7-rgb-2017

Spoed Service

Heeft u last van een daklekkage en wilt u hier snel vanaf? Wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties en het oplossen van daklekkages.

Snel op locatie

Door onze lekkage service zijn wij altijd snel bij u op locatie. Heeft u een daklekkage neem dan snel contact met ons op voor de schade groter wordt

GRATIS Offerte

Wanneer wij langs komen voor een vrijblijvende inspectie ontvangt u direct een gratis offerte om uw dak problemen goed op te lossen.

10 Jaar Garantie

Wij werken uitsluitend met A-Kwaliteit materialen en gereedschap waardoor wij u een lange garantie periode kunnen aanbieden van 10 jaar.

Waarom een dakinspectie laten uitvoeren?

Het is belangrijk om een dakinspectie uit te laten voeren door een vakkundige dakwerker om inzicht te krijgen in de kwaliteit van uw dak(bedekking). Na verloop van enkele jaren kan een dak kleine gebreken vertonen die, als u er niets aan laat doen, later voor grotere problemen kunnen zorgen. Wanneer u tijdig een dakinspectie laat uitvoeren, wordt u niet onaangenaam verrast en komt u niet onverwachts voor grote problemen en hoge kosten te staan.

Wat doen wij tijdens een dakinspectie?

Eenvoudig gezegd betekent het enkel dat wij de huidige staat van uw dak controleren. Een inspectie kan uit verscheidene onderdelen bestaan:

Wij spreken alvorens de start van de werkzaamheden met u af welke van deze onderdelen u wilt laten uitvoeren. Nadat wij uw dak hebben geïnspecteerd, stellen wij een inspectierapport voor u op. Hierin kunt u onder andere lezen wat de staat is van uw dak(bedekking) en wat de verwachte levensduur daarvan is. Tevens voegen wij foto’s toe aan het rapport waarop de gebreken duidelijk te zien zijn.

Call Now ButtonBel direct: 085 004 3571

GRATIS Offerte Aanvragen