Dakdekker

Heeft u last van een daklekkage en wilt u hier snel vanaf? Wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties en het oplossen van daklekkages. Al onze dakdekkers zijn ervaren en staan 24/7 voor u klaar bij noodsituaties.

GRATIS & Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte 🔔

Bekend van:

193fbfb7
fec47bc99e1ad0f15df68f45b16435ff407a94ff_logo-rtl-7-rgb-2017

Spoed Service

Heeft u last van een daklekkage en wilt u hier snel vanaf? Wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties en het oplossen van daklekkages.

Snel op locatie

Door onze lekkage service zijn wij altijd snel bij u op locatie. Heeft u een daklekkage neem dan snel contact met ons op voor de schade groter wordt

GRATIS Offerte

Wanneer wij langs komen voor een vrijblijvende inspectie ontvangt u direct een gratis offerte om uw dak problemen goed op te lossen.

10 Jaar Garantie

Wij werken uitsluitend met A-Kwaliteit materialen en gereedschap waardoor wij u een lange garantie periode kunnen aanbieden van 10 jaar.

Opzoek naar een professionele dakdekker?

Bent u op zoek naar een kundige en transparante dakdekker? Schakel dan Daklekkage OV in. Onze dakdekkers zijn al vele jaren ervaren in bitumen en EPDM dakbedekking. Daarbovenop hanteren wij de regel, één aanspreekpunt voor u. Als u aan ons uit heeft gelegd wat uw wensen en behoeften zijn omtrent uw dak, dan koppelen wij dit terug aan de juiste persoon. Zodra onze dakdekker bij u aan de slag gaat, weet hij precies wat er van hem verwacht wordt.

Dakdekker Inschakelen

Gespecialiseerd in het repareren en renoveren van platte en pannen daken.

Daklekkage Melden

Heeft u last van een daklekkage en wilt u hier snel vanaf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een ervaren dakdekker nodig?

Onze dakdekker is beschikbaar voor uw dak voor allerlei soorten klussen. Wilt u een compleet nieuw dak? Ook die legt onze dakdekker graag voor u. Heeft u een dak dat gerepareerd moet worden? Daklekkage OV neemt dat ook graag op zich. Soms is het noodzakelijk dat er een dakreparatie plaatsvindt. Daklekkage OV is expert in het renoveren van daken. Wij maken gebruik van het beste en duurzaam materiaal. Alle daken werken wij netjes af. Onze daken zijn daarnaast zeer sterk en waterdicht. Wist u dat wij zelfs een garantie van tien jaar geven op onze waterdichte daken? Wacht dus niet langer en besluit vandaag nog onze dakdekker in te schakelen.

Opzoek naar een professionele dakdekker?

Weet u niet precies wat er mis is aan uw dak, maar ervaart u wel problemen? Lekt uw dak bijvoorbeeld? Of beginnen de platen los te laten? Misschien merkt u wel dat veel warmte uit uw huis ontsnapt door uw niet-geïsoleerde dak. Nodig onze dakdekker dan uit voor een geheel vrijblijvende dakinspectie. Na een grondige controle zal hij vertellen hoe de staat van uw dak is. Mocht er iets moeten gebeuren, dan legt hij u zorgvuldig en gedetailleerd uit wat hij voor u kan betekenen. Dit zou bijvoorbeeld een van de volgende dingen kunnen zijn:

Kortom, u kunt ons voor al klussen op het dak inschakelen. Bel vandaag nog naar Daklekkage OV. Voor klantvriendelijke en vakbekwame dakdekkers hoeft u maar één telefoontje te plegen. Zij nemen uw dak graag onder handen. Bel naar telefoonnummer (085) 004 357 1. of stuur een mail naar info@ovdaklekkage.nl. Onze dakdekker helpt u graag!

Call Now ButtonBel direct: 085 004 3571

GRATIS Offerte Aanvragen